FIZETÉS MENETE


Webáruházunkban történő vásárlás esetén, miután a kosárba helyezted a megvásárolni kívánt termékeket, a meglévő részösszeghez választanod kell a „Szállítás” és ”Díszcsomagolás” opciók közül hogy a végösszeget megkapd! A kosár bal oldalán ki kell töltened a táblázatot a szállításhoz szükséges számlázási adatokkal. Ezután klikkelj a ”TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombra. Itt láthatod majd a rendelésed tartalmát és tudsz választani a fizetési módok közül.

  • Utánvétes fizetés – átvételkor a futárnál készpénzben; Személyes Kiszállítás vagy Személyes Átvétel “Szállítás” opciók választása esetén készpénzben átvételkor;
  • Közvetlen banki átutalással, Bank neve: OTP BANK Nyrt, Számlaszámunk: 11773384 – 02266787; Közlemény Rovat: Megrendelés Száma
  • Bankkártyával Barion rendszeren keresztül, kényelmesen és biztonságosan INGYENESEN!

MI IS AZ A BARION?


Webáruházunk a Barion fizetési rendszerét használja, amely egy magyar, innovatív elektronikus fizetési rendszer. A kártyás fizetés költségei minket, az áruház üzemeltetőjét terhelik, a vevőnek tranzakciós költsége nem keletkezik! A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetési opció választása esetén az áruház átirányítja a vásárlót a Barion oldalára, így a bankkártya-elfogadás és a fizetés valójában nem a Webáruházban történik meg, hanem a Barion PCI DSS minősítéssel rendelkező biztonságos webszerverén, méghozzá olyan módon, hogy a bankkártya adatokat még a Webáruházak tulajdonosai sem látják. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint a személyes e-mail címét. Használható kártyatípusok: MasterCard vagy Maestro, Visa vagy Visa Electron, Amex.

FONTOS!


A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésző bal felső sorában zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és az oldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. Bővebb információ a BARIONRÓL ITT!

Mindezek után, ha kiválasztottad a fizetési módot, és teljesítetted a fizetést, akkor nincs más hátra, mint rá-klikkelni a ”MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombra és készen is vagy!

“Kellemes Vásárlást Mindenkinek”