Bare Feet Minőségi Lábápolás Termékeink egyenesen Angliából érkeznek, ahol a Margaret Dabbs által kifejlesztett prémium termékcsalád egyedi formulái évek óta hódítanak. Az első olyan brand, ami kifejezetten speciális Margaret Dabbs prémium szalon által képviselt minőséget hordoz magában és ezt elérhetővé teszi mindenki számára.

MINŐSÉG MINDEN FELETT!

TOVÁBB OLVASOM.....

A Bare Feet Minőségi Lábápolás Termékeink egy teljesen új termékcsaládot képviselnek a már megszokott Margaret Dabbs minőségben. Az Angol cég mindenképpen arra törekedett, hogy elérhető áron még több emberhez eljusson egy olyan minőségű brand ami formulájában ugyan más, mint a Prémium Lábápoló család, azonban ez is egyedi és rendkívül hatásos.

Csomagolásában, méreteiben és az árában páratlan értéket képvisel a piacon. Termékeiben központi szerepet kap a „Manuka Méz” ami egy rendkívül ritka, de nagyon sokoldalú és természetes gyógyhatású összetevő. A hatékonyság maximalizálása érdekében a listán olyan alkotóelemek találhatóak, mint például az édes mandula, avokádó, kókusz héj vagy az aloé vera. A felemelő illatanyagot a zöld tea és zöldcitrom keverékéből fakadó frissesség biztosítja minden termékben.

BARE FEET ÉLMÉNY

Állagukat tekintve a termékek puha és bársonyos tapintásúak, könnyen felszívódnak a bőrön és hosszan tartó védelmet nyújtanak. Csomagolásuk praktikus, letisztult és modern, ami megkönnyíti használatukat! Margaret mottója: Vigyázz és ápold lábaid, hogy azok is vigyázhassanak rád!

Ha valóban igazi megoldást szeretnél lábaidra, ne keress tovább, mert nálunk mindent megtalálsz, ami segítségedre lesz! Válassz kínálatunkból vagy lépj velünk kapcsolatba bátran, ha tanácsra lenne szükséged! Ami biztos, hogy a minőség és az eredmény garantált!

A brand történetéről és speciális lábápoló termékeinkről többet megtudhatsz BLOGUNKON!

FONTOS ÖSSZETEVŐK

TERMÉKEINK

ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábápoló Szérum

4,490Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábreszelő

5,990Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábbalzsam 100ml

4,490Ft
ÚJ
Elfogyott

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábáztató Gél 100ml

3,590Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábspray 100ml

4,490Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábradír 100ml

4,490Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábápoló Krém 100ml

4,490Ft

SZERZŐI GONDOLAT

A Prémium szó a mi értelmezésünkben arra utal, hogy a nálunk megvásárolható termékek nem ún. ”commercial” kategóriába tartoznak, hanem egyediek. A hangsúly itt a szakértelmen, felhasznált összetevőkben, kreativitáson és persze a minőségen van. Az eredmény mellett persze számunkra nagyon fontos hogy szeresd és élvezd használni termékeinket, hiszen személyesek és hozzá tartoznak mindennapjaidhoz.