Az E-Coudray azon Francia parfüm családok egyike, aminek a története teljesen a 19. század elejéig  nyúlik vissza.

MINŐSÉG MINDEN FELETT!

TOVÁBB OLVASOM.....

Ezekben az időkben kezdett igazán kibontakozni egy új trend, amikor is parfümöket, fürdőkrémeket és szappanokat kezdtek alkotni gyógyszerészek és vegyészek. Legtöbbször megrendelésre ugyan, de sok esetben a magukban tehetséget érző alkotók próbáltak a királyi családok kegyeibe kerülni elixírjeikkel. Itt már nem csupán a test természetes “szagát” próbálták elfedni erős parfümökkel, hiszen az új illatok egyre nagyobb teret nyertek a divat világában is.

A bőrből készült tartozékok például nagyon intenzív illattal rendelkeztek, hiszen az abban az időkben használt bőr nem a ma ismert kifinomult végtermék volt. Ezeket rendszeresen kölnizték, parfümözték pontosan azért, hogy elviselhetőbbé, sőt bizonyos esetekben csábítóbbá tegyék a viselt dolgaikat.

EDMOND COUDRAY

1822-ben XVIII. Lajos Francia király idején, Edmond Coudray gyógyszerész, hivatalos ellátója lett nemcsak a francia királyi családnak, de az Angol, Olasz, Osztrák, Portugál, Brazil és Orosz felségeknek is. Alkotásai parfümökből, szappanokból, test krémekből és kenőcsökből álltak, amiket előszeretettel használtak a királyságok és persze az Arisztokrata társadalmi réteg. Gondosan válogatott összetevőkkel dolgozott és kreációi egyediek voltak. Forradalmian újnak számítottak a termékei, hiszen az akkor elfogadottnak számított erős, dús illatokkal szemben Eau de Toilette alapon, főleg virágos összetevőkkel készített hosszan tartó parfümöket.

Ez a hagyomány a mai napig él és minden termékét a kifinomultság, jó minőség és nőiesség jellemzi. Az E-Coudray Testápolási krémje és habfürdője pedig minden túlzás nélkül az egyik legjobbnak számít a prémium szépségápolás termékek piacán!

Ha szeretnél bővebben olvasni a brandről vagy termékeiről, akkor látogasd meg BLOGUNKAT!

TERMÉKEINK

13,990Ft

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Givrine

13,990Ft

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Iris Rose

13,990Ft
TOP

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Musc et Freesia

13,990Ft
13,990Ft
390Ft16,990Ft

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Bőrápoló Krém E.Coudray Givrine

390Ft16,990Ft
TOP

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Bőrápoló Krém E.Coudray Iris Rose

390Ft16,990Ft
390Ft16,990Ft
TOP
390Ft16,990Ft
490Ft29,990Ft
490Ft29,990Ft

SZERZŐI GONDOLAT

A Prémium szó a mi értelmezésünkben arra utal, hogy a nálunk megvásárolható termékek nem ún. ”commercial” kategóriába tartoznak, hanem egyediek. A hangsúly itt a szakértelmen, felhasznált összetevőkben, kreativitáson és persze a minőségen van. Az eredmény mellett persze számunkra nagyon fontos hogy szeresd és élvezd használni termékeinket, hiszen személyesek és hozzá tartoznak mindennapjaidhoz.