A Luxus Parfüm kategória szeretne egy olyan csodás világot eléd tárni, aminek komoly történelme van, és lehet, hogy nem is hallottál még róla.

MINŐSÉG MINDEN FELETT!

TOVÁBB OLVASOM.....

A modern kori parfümök megjelenése a 19.század végére és a 20. század elejére tehető. Az olajok mellett már megjelent az alkoholos formája is az illatoknak és sorra nőtték ki magukat a nagy nevek. Kisebb butikok alakultak főleg Franciaországban, legfőképpen Párizsban ahol nagyon sok esetben magán megrendelések mellett készültek polcról levehető parfümök is. Ez elindított egy olyan folyamatot és iparágat ami ma már több mint 30 milliárd dollárt forgalmaz évente.

FONTOS

A nálunk forgalmazott illatok nem akarnak és nem is fognak megfelelni semmilyen trendnek, épp ellenkezőleg, szembe mennek azokkal. Ezek a luxus parfüm illatok rólad szólnak, igazi karakterük van és neked kell megtalálnod önmagad bennük. Véleményünk szerint ez nagyon fontos, hiszen nem kell, hogy más mondja meg neked, hogy mit hordj, itt te döntesz és nem pedig egy reklám. Ha tudsz azonosulni egy illattal, akkor jó helyen jársz és az a komfort zónádban fog tartani. Természetesen ez nagyon fontos, hiszen az illat nagyon sokat elárul egy ember karakteréről, jelleméről. Az itt megtalálható termékek prémium minőséget képviselnek, történelmük van és egyedi alkotások. Vásárlói lojalitást vívtak ki maguknak világszerte azok között, akik a különleges és prémium minőséget elengedhetetlennek tartják.

Ha valóban igazi, egyéniségedhez illő megoldást szeretnél, ne keress tovább, mert nálunk mindent megtalálsz, ami segítségedre lesz! Válassz kínálatunkból vagy lépj velünk kapcsolatba bátran, ha tanácsra lenne szükséged! Ami biztos, hogy a minőség és az eredmény garantált!

Útmutatást, segítséget és folyamatos információkat BLOGUNKON fogunk írni, ahol te is belátást fogsz nyerni az illatok különleges világába.

TERMÉKEINK

490Ft29,990Ft
490Ft29,990Ft

“SZERZŐI GONDOLAT”

Az illat, amit hordunk, merőben meghatároz bennünket, sokszor anélkül, hogy tudatában lennénk. Rengeteget elárul a személyiségünkről, karakterünkről és szerepet játszik abban természetesen, hogy sok esetben mit akarunk vele elérni. Az itt található illatok egyediek és hiszünk benne, hogy sokszor ez az, ami segít abban, hogy felfedezz önmagadban is rejtett érzést, érzelmeket. A Luxus Parfüm világa egy folyamatos és csodálatos felfedezői út, ami tele van titkokkal, vágyakkal és segít abban, hogy önmagad légy ebben a sokszor elveszettnek hitt világban!