Prémium Kézápolás Termékeink egyenesen Angliából érkeznek, ahol a Margaret Dabbs által kifejlesztett prémium termékcsalád egyedi formulái évek óta megállás nélkül hódítanak.

MINŐSÉG MINDEN FELETT!

TOVÁBB OLVASOM.....

Egy nagyon alapos, kutatások által kifejlesztett Prémium Lábápolás Termékcsalád sikereire építve, fontos volt a Prémium Kézápolás család bevezetése is. Az összetevők tekintetében Margaret maximálisan arra törekedett, hogy a termékek használata azok mellett, hogy hatékonyak, nagyon kellemesek is legyenek.Minden összetevő nagyon szelektív válogatás eredményeként lett része a gyártásnak, ahol a minőségen és arányokon van a hangsúly.

Használatuk során tökéletesen beszívódnak a bőrbe, nem hagynak maguk után ”ragacsos” érzést és puhává varázsolják kezeinket, miközben kellemes illatuk van. Itt is központi szerepet kap az Emu olaj, ami szinte minden termékben megtalálható, nagyon ritka egyedi hatóanyag. A mély hidratálás és bőrfeszesítés mellet az öregedés igazi ellenszere! Friss illatukat a citrus olajoknak, mint például a mandarin és különleges virág összetevőiknek, mint a Liliom, Rózsa vagy Muskátlinak köszönhetik.

PRAKTIKUS

A termékek csomagolása magukért beszél, hiszen a dizájn egyszerre modern és minimalista, csodálatos sárga színnel kombinálva. Többféle méret van pontosan azért, hogy függetlenül attól, hogy éppen utazol vagy a fürdőszobádban vagy, mindig kéznél legyen! Nagyon fontos hogy kezeink a legjobb minőséget kapják és prémium kézápoló termékeink pontosan ezt nyújtják bárki számára.

Ha valóban igazi megoldást szeretnél kezeidre, ne keress tovább, mert nálunk mindent megtalálsz, ami segítségedre lesz! Válassz kínálatunkból vagy lépj velünk kapcsolatba bátran, ha tanácsra lenne szükséged! Ami biztos, hogy a minőség és az eredmény garantált!

A brand történetéről és speciális lábápoló termékeinkről többet megtudhatsz BLOGUNKON!

TERMÉKEINK

TOP

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Kézkrém Margaret Dabbs

3,990Ft10,490Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Kézfertőtlenítő Gél Margaret Dabbs

4,990Ft10,490Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Körömápoló Szérum Margaret Dabbs

4,990Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Manikűr Pedikűr Szett Margaret Dabbs

34,990Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Kézápoló Spray Margaret Dabbs

8,490Ft
TOP

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Fiatalító Kéz Szérum Margaret Dabbs

12,490Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Fiatalító Kéz Bőrradír Margaret Dabbs

7,990Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Hidratáló Kézmosó Szappan Margaret Dabbs

8,490Ft

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Kristály Körömreszelő Margaret Dabbs

4,990Ft
TOP

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

Fiatalító Kézápoló Krém Margaret Dabbs

10,490Ft
Új

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

CLEAN Kézfertőtlenítő Szett Margaret Dabbs

14,990Ft
Új

PRÉMIUM KÉZÁPOLÓ TERMÉKEINK

YOUNG Fiatalító Kézápoló Szett Margaret Dabbs

20,990Ft

“SZERZŐI GONDOLAT”

Ápold kezeid rendszeresen és minden körülmény között, mert nagyon kényesek a külső hatásokra. Prémium Kézápolás termékeink gazdagon tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, különleges illatanyagokat és olyan esszenciális olaj kivonatokat, amik nemcsak ápolják, de hosszú távon védik is bőröd, miközben azok, egészségesek és bársonyosan puhák maradnak. Speciális termékeink használata meghozza a várt eredményt, mert tudjuk, hogy a minőségük nemcsak kiváló, de egyedülálló is!