A Prémium Testápolás Termékeink egyenesen Franciaországból érkeznek a hagyományait máig őrző és kiváló minőséget gyártó E.Coudray családtól.

MINŐSÉG MINDEN FELETT!

TOVÁBB OLVASOM.....

A testápoló termékek megjelenése a piacon nagyon régi időkre nyúl vissza és szorosan összefügg a parfümök megjelenésével. Az illat anyagok megjelenése után a szappanok (szinte már a mai formájukban) egyre nagyobb teret hódítottak maguknak. A fürdőzés és tisztálkodás egyre inkább rutinszerűvé vált és az igények a különleges termékek iránt folyamatosan nőtt.

Ma már hihetetlenül nagy számban kerülnek ezek a termékek forgalomba, de minőséget véleményünk szerint nagyon nehéz találni. Mindenképpen olyan brand forgalmazását szerettük volna, aminek van múltja és kellő tapasztalata ezen a területen.

Ki is a Coudray család?

Az E.Coudray család története a 19. század elejéig vezethető vissza, amikor is Edmond Coudray test-krémeket, fürdő-krémeket, szappanokat és illatokat kezdett alkotni. Saját receptúrái a mai napig élnek és természetesen ezekre alapozva gyártják az összes terméküket. A hangsúly a feminitás kiemelésén van, legyen a nő bármilyen, kifinomult, elbűvölő, csábító vagy akár szeszélyes. A minőség páratlan luxus érzetet kelt, a design pedig egyszerű, letisztult, de mégis nagyon elegáns. Prémium testápolás termékeink bőrápoló és habfürdő krémekből állnak, amik együttes használata újjá varázsolja a testet! Parfümjeikkel megegyező illattal vannak párosítva, hogy a komfort érzet a prémium minőség mellett itt is helyet kapjon.

Ha valóban igazi megoldást szeretnél testedre, ne keress tovább, mert nálunk mindent megtalálsz, ami segítségedre lesz! Válassz kínálatunkból vagy lépj kapcsolatba velünk bátran, ha tanácsra lenne szükséged! Ami biztos, hogy a minőség és az eredmény garantált!

A brand történetéről és további speciális termékeinkről többet megtudhatsz BLOGUNKON!

TERMÉKEINK

TOP
390Ft16,990Ft
390Ft16,990Ft
TOP

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Bőrápoló Krém E.Coudray Iris Rose

390Ft16,990Ft

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Bőrápoló Krém E.Coudray Givrine

390Ft16,990Ft
390Ft16,990Ft
13,990Ft
TOP

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Musc et Freesia

13,990Ft

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Iris Rose

13,990Ft

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Givrine

13,990Ft
13,990Ft

“SZERZŐI GONDOLAT”

Ápold tested rendszeresen és minden körülmény között, mert bőrünk nagyon könnyed szárad és kényes a külső hatásokra. Prémium Testápolás termékeink gazdagon tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, különleges illatanyagokat és olyan esszenciális olaj kivonatokat, amik nemcsak ápolják, de hosszú távon védik is bőröd, miközben azok, egészségesek és bársonyosan puhák maradnak. Speciális termékeink használata meghozza a várt eredményt, mert tudjuk, hogy a minőségük nemcsak kiváló, de egyedülálló is!