Mind a(z) 11 találat megjelenítve

AROMÁS ILLAT CSALÁD


AROMÁS ILLAT  – fő illatcsalád, igazi karaktert sugároznak, magabiztosság és optimizmus jellemzi a viselőjét.

Mindenképpen az egyik legnépszerűbb fajta a férfiak körében. Az itt használt növények – kifejezetten az aromás levendula – már a 19. században jelen volt az Eau de Cologne megalkotásakor. Akkor még az volt a cél hogy frissítő hatással legyen az illat az emberre, ezért citrus félékkel keverték ezeket a növényeket. Eleinte még gyógyító és szépség elixírként hittek benne és itták is rendszeresen. Ma már a legtöbbször olyan összetevőket használnak mint a zsálya, levendula, mentás eukaliptusz, évelő fenyő, rozmaring, ánizsmag, római kömény vagy a kámfor. Ezeket gyakran ötvözik friss és citrusos elemekkel és fűszeres összetevőkkel további alcsaládokat képezve. Ezek a következők:

Aromás – Gyümölcsös

Ez egy meglehetősen új kategória és többnyire unisex és férfi illatokat tartalmaz. Aromás komponenseket kevernek friss gyümölcs összetevőkkel hogy a végeredmény friss és egzotikus legyen!

Aromás – Páfrányos

A legnépszerűbb kategória, rengeteg férfi választja. Az eredete 1882-re nyúlik vissza amikor Paul Parquet megalkotta a “Fougere Royale” parfümöt ezzel létrehozva az új vonalat. Itt használta először a kumarin szintetikus változatát ami a központja ennek az illatnak. A természetben ezt a Tonka Bab kivonatából nyerik és az illata frissen vágott pázsitéra hasonlít. A levendulával, mohával és muskátlival ötvözik ami a karakterét adja ennek az alcsaládnak.

Aromás – Fűszeres

Elsősorban férfiak, de egyre nagyobb számban készítenek unisex illatokat is ebben a kategóriában. Hűs, friss kompozíciók gazdagítják a palettát, amiket fűszeres és aromás növények keverékéből hoznak létre.

Aromás – Zöld

A hangsúly itt a zöld természetet visszaadó akkordokon van, mint például az eső utáni pázsit vagy falevelek, amiket főleg levendulával, rozmaringgal és fás összetevőkkel vegyítenek.

Aromás – Tengeri

Itt is többnyire a férfiak és unisex illatok állnak többségben. Friss tengert idéző aromás, üde kompozíciók.

TERMÉKEINK

ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábápoló Krém 100ml

4,490Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábradír 100ml

4,490Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábspray 100ml

4,490Ft
ÚJ
Elfogyott

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábáztató Gél 100ml

3,590Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábbalzsam 100ml

4,490Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábreszelő

5,990Ft
ÚJ

PRÉMIUM LÁBÁPOLÓ TERMÉKEINK

Bare Feet Lábápoló Szérum

4,490Ft
490Ft29,990Ft
TOP

PRÉMIUM TESTÁPOLÓ TERMÉKEINK

Prémium Habfürdő Krém E.Coudray Musc et Freesia

13,990Ft